face  in  twit  youtube  google

logo dobrog domacina

Restoran NA PLAC

NOVO MESTO ZA STARE PRIČE...

Porodična kafana i restoran “NA PLAC” u Crepaji, nadomak Pančeva, renovirana je u aprilu 2014. godine i ponovo otvorena na mestu gde je i bila prva kafana u selu. Opremljena je u duhu kafana iz prošlih vremena i obogaćena detaljima iz starih dana. Na zidovima su autentične fotografije starih crepajačkih porodica, starosedelaca i domaćinstava a neke datiraju iz druge polovine 19 veka. 

 

 DSCF5193 DSCF5210DSCF5212

“Na plac” predstavlja kompleks koji se sastoji od kafića i restorana. Ima dve bašte: ispred, na ulici i u dvorištu, iza objekta.  Takođe ima i uređen park i igralište za decu. Iza u dvorištu, smeštena je mala pijaca sa tezgama, kao i lokali. Restoran ima i mogućnost organizacije proslava ali i različitih prezentacija i  predavanja, naročito u vezi sa ratarskom proizvodnjom, proizvodnjom semenske robe, pesticida, herbicida, semenskog djubriva i sl.

  na placDSCF5204 

                                                                                         KRUG ZDRAVE PROIZVODNJE!

Kao deo sistema “Almex”, restoran “ Na plac” služi meso i povrće sa “Almexovih” farmi, dakle primenjuje se jedinstveni sistem proizvodnje “od njive do trpeze”. Meso je visokog kvaliteta: pilići, prasići, telad su hranjeni kontrolisano uzgajanim žitaricama i posebnim recepturama. prozaokružen ciklus proizvodnje. Od tradicionalnih specijaliteta preporučujemo butkice ispod sača, prodimljenu šunkicu od praseta ispod sača, pečenje ispod sača (jagnjetinu, teletina, prasetina...), banatski tradicionalni ručak, čobanac, rinflajš, čorbe i druge specijalitete.

DSCF5227 

Osetite duh i ukus starih vremena, dozvolite da nastanu nove priče iz starine.

U prigodnoj atmosferi restorana, uz ukusna vina i druge aperitive, posetioci mogu da probaju sve naše specijalitete iz nove, zidane peći u koju se loži samo čista bukovina.

Radno vreme je od 7 do 22 sata.

Rezervacije na telefone 013/671-971 i 063 / 354 - 718.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.naplac.rs