face  in  twit  youtube  google

logo dobrog domacina

Porizvodnja mleka i mesa

Proizvodnja mleka i mesa
Proizvodnja mleka i mesa
Proizvodnja mleka i mesa

Proizvodnja mleka i mesa

Klanica po evropskim standardima

Almex doo poseduje klanicu koja ispunjava najviše svetske standarde, potpuno automatizovanu, sa visokim kapacitetom i brzinom obrade. Klanica je smeštena na farmi svinja “Nadel” u okviru gazdinstva a.d “Stari Tamiš” koji je deo Almex sistema od 2009. godine. Izgrađena je po HACCP kodeksu što podrazumeva redovne analize mesa i visok nivo bezbednosti proizvoda.

  IMG 9405 IMG 9410 

U klanici se nalazi i opremljena laboratorija radi redovnih bakterioloških, odnosno mikrobiološka ispitivanja i posebno se radi i analiza na trihinelu. Veterinarska inspekcija svakodnevno obilazi našu klanicu jer nam je bezbednost primarna. Sprovodimo humani tretman životinja. 

Odličnim kvalitetom usluge, klanica je uspela da proširi saradnju i listu klijenata tako da je komercijalizacija u razvoju. Pored plasiranja na tržište mesa sa naših farmi, vršimo i uslužno klanje.

         BUC 9051 CopyIMG 9408

Meso životinja sa naših farmi dostupno je sada i Vama, Vašim radnicima preko sindikata ili u restoranima, menzama... U okviru Almexa postoji 6 restorana za radnike a takođe naše meso služimo i u porodičnom restoranu “Na plac” u Crepaji.

OVA2

 

KLANICA STARI TAMIŠ

013/2638-201